06/08/2019 Dag 37: Free Buffet

10 augustus 2019 - Salamanca, New York, Verenigde Staten

Taye moest vandaag weer komen werken. Hij kwam jammer genoeg niet opdagen na het incident van gisteren. Jim voelde zich schuldig en gaf ons dames een lesje in het vastmaken van een ketting. Zijn plan was om dat met Taye erbij te doen zodat hij zich niet geviseerd voelde maar dat ging dus niet. Nadien maakte Kat en ik ons klaar voor een rit van twee uur. Kat was gids. Ik ging mee op Flicker. Mijn doel vandaag was om dom te spelen. Ik moest proberen te rijden zoals gasten dat doen: geen benen gebruiken, zo weinig mogelijk sturen,... . Dolly wil beginnen met gasten op haar te zetten. Ze deed geen grote dingen verkeerd. Enkel is ze erg afgeleid door verschillende dingen en gaat ze dus vaak van de weg af om dingen te ontdekken. Ze let niet echt op waar ze naartoe gaat. Daarnaast houdt ze echt van eten. Dus ze pikt vaak een snack mee. We kunnen dus geen beginner op haar zetten maar dat had ik ook niet verwacht.

Na de lunch begon ik te vlechten aan een nieuw hoofdstel voor Flicker. Ik koos de kleuren rood, wit en blauw. Heel patriottistisch dus. Marielle, Sofia en Laure gingen met Dolly mee naar de Amish. Kat, Alice, Elise en ik waren druk aan het vlechten toen Jim vroeg of we mee gingen naar Jamestown om groenten op te halen en die dan bij de Amish af te zetten. Vlechten kunnen we ook in de auto dus we gingen alle vier mee. Onderweg stopten we bij een ijskraam voor een lekker ijsje. We bestelden allemaal een small. Maar wat daar naar buiten kwam was helemaal niet klein. Drie bollen is een small. We vroegen wat dan een large was. Blijkbaar zijn er dat vijf.

Toen we terug aankwamen op de ranch zat er een kitten op ons te wachten. De meisjes hadden haar meegebracht van de Amish. Ze is een kleine Siamees en we noemden haar Fiba. Frankrijk, Italië, België en Australië. Eerder deze week zei Brend dat hij ons allemaal mee wou nemen uit eten met de limo. Vandaag was het zover. Alleen was Brend er zelf niet bij want hij moest naar een vrijgezellenfeest in Las Vegas. Jess pikte ons op ik de limo en had een credit card bij. We gingen met iedereen uit eten in het casino. Daar hebben ze een geweldig groot buffet. Het was heel lekker. Daarna stopten we met de limo bij een bar en speelden de meiden en ik nog wat pool.

1. Tante Polly:
    10 augustus 2019
    Fiba, geweldige naam!
    En alweer prachtige foto's.
    Zo fijn, zo warm, zo gelukkig, zo compleet. Top!
  2. T. Veerle:
    10 augustus 2019
    Och ja, zo gaan eten met ne limo naar het casino of met een klein golfke naar pizzeria Ecco, tja... dat is zowat hetzelfde eh🤔? Niet te geloven is het, wat je allemaal meemaakt!

Heb wel te doen met Taye, hopelijk zien jullie hem nog terug.

Fijn voor jou dat ze daar zo ‘smalle’ ijsjes hebben, dat is precies wat je verdient zie!

Dikke knuffel😘.